Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 1561.9JTD максимум 180км/ч Help..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от LU4Y
    T&H кар къде е това адрес ?? или телефон?? Утре съм във Ванто трябвали ми час или веднага мога да и направя диагностика?
    Май ти трябва час
    а Т&Н ги има в Общ технически
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

LU4Y от Козлодуй ти пиша моята красавица е 1.9 JTD, 105к.с. Писал си, че твой приятел кара същата но с чип. Можеш ли да ми дадеш повече информация за чипа, къде е монтиран и прочие...
      alfa romeo 156 1.9 JTD

Comment

Чипа е слаган във Враца обади ми се за повече подробности 0898680091 Лъчезар. Аз щях да сложа днес слетобяд но исках първо да чуя и други мнения за или против, моя приятел е сменил три чипа докато го оцелят, но сега вече се знае за какво става въпрос и мисля че няма да имам проблем със слагането. Колата му върви страшно. Моята е много читава но явно ще сменям дебитомер, не знам дали на тези алфи им е болно място това имах 155 1.8ts и не сам имал проблеми освем че беше гепена :lol
        Alfa 156 1.9jtd

Comment

....моя приятел е сменил три чипа докато го оцелят...

Подобни чипове на дизелова Алфа та дори и на бензинова е поемането на ограмен риск. Но всеки сам си преценява.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

KGB имаш ли нещо в предвид относно чиповете? защо против? Аз съм чел само добри отзиви за тях, но не съм виждал монтиран при някой , та да го питам.
            alfa romeo 156 1.9 JTD

Comment

Ами има впредвид да си сложиш чип в фирма която дава гаранция и след слагането да се замериш на дино стенд. Вариянта с налучкването които описваш не е много за предпочитане. Виж в Дигиталтунинг.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Благодаря 1.9jtd MS design& TOORA 7.5/17
                Alfa 156 1.9jtd

Comment

LU4Y преди да сложиш чипа трябва да оправиш перфектно мотора.
                  Ако има някакви забележки, чипа няма да е ефикасен.
                  alfa romeo 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от alfa forever
                    KGB имаш ли нещо в предвид относно чиповете? защо против? Аз съм чел само добри отзиви за тях, но не съм виждал монтиран при някой , та да го питам.
                    Аз познавам доста народ с чипове, но всичките са правени в ДигиталТунинг. Фирмата е част от институт в Швейцария, който се занимава с разработките на програмите за управление на двигатели на доста автомобилни производители. Сред които БМВ и тяхното състезателно подразделение БМВ Моторспорт.

От подобни сериозни фирми, човек може да е спокоен, че получава качествен продукт създаден за неговият автомобил и двигател.

Иначе тези свалените от нета не са знае за какво са и от къде и кой си е оставил ръце крака и т.н. в тях...за това от 4 чипа само с един явно е запалила колата и т.н.

Та така...
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

@KGB

Кажи все пак на човека че и ти също си чип все пак не само си чувал, а и знаеш за кво става въпрос.
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                        @KGB

Кажи все пак на човека че и ти също си чип все пак не само си чувал, а и знаеш за кво става въпрос.
                        То това "чип" е много общо понятие, на моята и е сменен само софта физически нищо не е сменяно...което е най-добрия вариант.

Иначе, да знам за какво става въпрос и на всеки с модерен дизел бих го препоръчал ако му е читав двигателя, НО трябва да е от сериозна фирма, което си иска и парите около 1 000лв. иначе не препоръчвам на никой да си слага "чип" от нета...и аз имам такива чипове свалени на РСто....но да си счупиш двигателя излиза прекалено скъпо.

ето сайта на ДигиталТунинг

www.digitaltuning.bg
                        sigpic

Comment

Пичове благодаря за мненията. Вчера прекарах следобяда във Ванто с моя проблем, Екипа на сервиза е готин и искам да Благодаря на Радо, Емо и Явор за професионализма и страхотното отношение към клиентите. Не намерихме причината за невървежа. Смених дебитомер и никаква разлика. Тия дебитомери са цифра . Обаче ми върнаха моя щото новия не промени нищо. Днес карах една друга 1.9jtd и тя не влиза над 5000об. не знам какво да мисля. Така ли си вървят с 1.9.jtd motor? Кога е следваща та среща на клуба в София, и би ли ме повозил някой колега с Alfa 156 1.9jtd за да разбера какво става с моята.Във Вторник имам час във Ванто и искам да съм на ясно какво искам. Може би си внушавам че колата не е добре! От два месеца карам BMW 325 180кс и може би очаквам търде много.Исках Алфа 156 от години и сега и се вглеждам много. Разчитам на членовете на Club Alfa Romeo BG за съдеиствие по проблема.

Alfa Romeo 156 1.9jtd
                          Alfa 156 1.9jtd

Comment

Днес карах една друга 1.9jtd и тя не влиза над 5000об. не знам какво да мисля. Така ли си вървят с 1.9.jtd motor?
                            Колега извинявай, че те питам...ама ти някога преди това карал ли си дизел?
                            sigpic

Comment

LU4Y опитай със 15" гуми и виж разликата. Мисля, че ще има такава. Моята е със 15" и съм вдигал 195 km/h. За този мотор няма какво повече да желая.
                              alfa romeo 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                                Днес карах една друга 1.9jtd и тя не влиза над 5000об. не знам какво да мисля. Така ли си вървят с 1.9.jtd motor?
                                Колега извинявай, че те питам...ама ти някога преди това карал ли си дизел?
                                И на мен ми е интересно. Кви са тия над 5000 оборота
                                То на оборотомера като пише 6000 не значи, че можеш да ги напълниш.

Comment

Working...
                                X